Teori.

Det bästa kanske vore att bara lyckas ha jävligt kasst sex och få det ur systemet. Klart man inte vill ha den pinsamheten heller. Men om det skulle knipa, om man vill bli mer seriös. Bara så.

Goddamn, hot jeez.

Smyga sig ner i källarn och tafsa lite. Jag är en sucker för billig spänning, det är nog bara för att det är så fucked jag är så intresserad. Jag tror jag till och med vill att det ska vara skälet. Är du svartsjuk? Nä. Är du eller? Jag vet bara att jag får nåt eller inte och vad ska man göra liksom.

Förresten. Hur någon likförbannat hör när jag, i tron att musiken döljer, utbrister ett kuken. Hur förklarar man en sån sak?

Jag är inte klar än.

Nä jag vet inte.

Jag räknar. Borträknat bakom den röda linjen samt under en annan röd linje blir det 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Alltså det är ju lite parodiskt, men. Jag är så jävla less på halvmesyr, och det gäller både halvmesyr typ A och typ B, men typ B kommer jag ju inte i närheten av utan att passera typ A, så den är ju relativt undanröjd. Än så länge.

Jag vet inte, har man inte goda chanser nu, att nån bara ska hugga tag så man slipper tänka en stund? Och vänta, 8 kan det vara. Oh lord. Snart är min chart till och med så infekterad att inte en enda person kan se den. Men goda chanser om än bara eventuella, det är positivt det.

Lek inte med lysknappen.

Hålla på att flippa den fram och tillbaka i jakt på stroboskopeffekt eller?
Moget.

Jag måste ju för fan lämna dörren öppen hela tiden för att bevaka dig.
Av eller på.

Por favor.