Les rêves.

Jag har börjat drömma om D, igen. Jag vill inte göra det. För det är alltid bra. Det slutar bra, saker är OK och jag är en sån som bara faller tillbaka fast allting bara var ett jävla helvete.

Du ska hålla dig borta. Att jag själv söker upp saker i vaket tillstånd är en sak, jag tycker om att kunna vara förbannad. Men jag tycker inte om att vara lurad en gång till, och ännu mindre om det är av mig själv.

IYCRN.

Det enda jag egentligen ska fundera över just nu är om jag tycker det är bra eller dåligt att L plötsligt uttalar ett namn. Ja, dåligt för vad det direkt innebär, såklart, men om det är bra eller dåligt att det är lite raka jävla rör för i alla fall ett kort ögonblick. Men ge mig snälla några varv till i så fall. Jag kan ta det.

Cirkelgång. Rondell, max 8 varv.

Det är runt i ring, tillbaka till ovetskap, jag inbillar mig saker. Rättare sagt: jag hoppas det är inbillning. Det brukar vara så, men vi börjar ju om från början hela tiden så man kan inte utläsa något alls om framtiden genom vad som sagts och gjorts förut. Jag ringer och du svarar inte. Men du kanske är upptagen.

Jag försöker tänka på annat genom att, i alla fall för ett tag, sluta röka. Bara två - snart tre - undantag finns, annars har jag inte haft en rökfri dag på säkert ett år. Någon fick mig på två olika sätt under detta år att fastna mer än jag tidigare gjort. (Ja, nu vet jag faktiskt skillnaden. Jag trodde det var inbillning förut, vanlig denial, men nu vet jag hur det verkligen känns att tänka på cigg jävligt mycket. Så att jag inte var riktigt beroende förr visade sig vara sant. Synd bara att man inte har nån användning för den sanningen i efterhand.)

Det fungerar förresten inte. Jag har upptäckt att det är fullt möjligt att ha inte bara två utan nästan tre saker ockuperandes mitt tänkande, som alla lika gärna på egen hand kunnat fylla ut hela hjärnverksamheten konstant. Jag försöker slå ut det med promenader i vårväder, men promenader i vårväder tenderar att trigga tänkande och tänkandet är rondellen. Och restriktionen är bara rekommenderad, inte fastslagen i lag.

En skruvplugg med specifikt namn.

Att någon kan röra vid dig som ingen annan gjort. Du tycker det är ganska angenämt att visa precis hur du ser ut när det händer. Nästan mer än annat.

Det struntar jag i.

Du har aldrig hört dess like, men så är ju människor olika individer, med olika inställning till allt möjligt. Och dessa människor upphör aldrig att förvåna.